Bedrijfsprofiel

Specialisten in Accountancy

Geen moeilijk woorden maar antwoorden. Geen dikdoenerij maar oplossingen. We begrijpen ondernemers en leveren oplossingen op maat. Wij ontzorgen ondernemers, zodat zij kunnen doen, waar ze goed in zijn, namelijk ondernemen.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij werken volgens het SRA-kwaliteitssysteem en zijn SRA gecertificeerd. SRA controleert periodiek de kwaliteit van onze dienstverlening. Dat houdt ons scherp en bij de tijd!

In de kern is ons kantoor gewoon gefocust op kwaliteit en een professioneel kritische houding.

Wij zijn lid van NBA en SRA en hebben een groot netwerk, zodat we een beroep kunnen doen op specialisten als het vraagstuk hierom vraagt.

Nederlandse beroepsorganisatie van Accountants (NBA)

Als registeraccountant is onze registeraccountant van rechtswege lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Deze organisatie vaardigt richtlijnen uit ter bevordering van een goede beroepsuitoefening en ziet er op toe dat de beroepsuitoefening in overeenstemming is met de geldende regelgeving o.a.met de fundamentele beginselen van professionaliteit, integriteit en objectiviteit, vakbekwaamheid en zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid. Al deze punten zijn opgenomen in onze gedragscode.

SRA

Als kantoor zijn wij al sinds onze oprichting aangesloten bij SRA.

SRA is een netwerkorganisatie van ruim 370 zelfstandige accountantskantoren met meer dan 900 vestigingen in Nederland. SRA geeft de aangesloten kantoren met praktische en strategische ondersteuning. Door de bundeling van kennis en ervaring kunnen we ondernemers optimaal helpen en adviseren.

Wij staan garant voor kwaliteit