Vacature Zelfstandig Assistent Accountant

Wij zijn voor onze full service praktijk op zoek naar een Zelfstandig Assistent Accountant.

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière en ambieer je een afwisselende rol in een klein en betrokken team? Heb je initiatief en ben je leergierig? Dan maken wij graag kennis met je.

Functie omschrijving

In jouw rol combineer je controlewerkzaamheden met complexere samenstelopdrachten. Verder bereid je aangiften vennootschapsbelasting en verschillende adviesopdrachten voor. Werkzaamheden vinden zowel op kantoor als bij onze cliënten op locatie plaats.

Als een echte professional houd je de richtlijnen van de beroepsgroep in de gaten.

Je gebruikt de meest moderne softwarepakketten en applicaties, zoals Exact Online, Nextens en Caseware om nog slimmer en efficiënter te werken

Verder beschik je over organisatorische kwaliteiten, zodat opdrachten correct en tijdig worden afgerond.

Functie eisen

  • Voldoende kennis en ervaring om zelfstandig jaarrekeningen samen te stellen
  • Controle ervaring is een pré
  • Minimaal MBO+ / HBO opleiding
  • Je toont initiatief
  • Je werkt graag in teamverband
  • Je bent cliëntgericht, nauwkeurig en leergierig
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • Affiniteit met IT

Arbeidsvoorwaarden

Wij stellen jouw unieke talenten centraal. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers in beweging blijven en daar worden passende studiefaciliteiten, training-on-the job en gedegen begeleiding op ingezet. Uitgangspunt is dat de medewerker zelf mede de regie in handen neemt voor de ontwikkeling van zijn of haar talenten en zo blijft werken aan een optimale inzetbaarheid. Afhankelijk van je ambities stellen wij je in staat om te werken voor internationaal georiënteerde klanten. Verder bieden wij je goede arbeidsvoorwaarden en je krijgt een grote mate van vrijheid ten aanzien van het inrichten van jouw werkzaamheden waardoor een goede balans tussen werk en privé mogelijk is;

Over het kantoor

Accountantskantoor van Kester biedt bovenal een fijne werkomgeving met voldoende mogelijkheden je als professional verder te kunnen ontwikkelen. Wij staan voor een goede balans tussen werk en privé en geloven niet in een overwerkcultuur. We werken met een klein en betrokken team. Wij hechten veel aan onze collegiale werksfeer waarbij samenwerking en plezier in het werken voorop staan en in onze overtuiging bijdraagt aan een kwalitatief goede dienstverlening.

Solliciteren

Indien deze functie u aanspreekt kunt u contact opnemen met mevrouw Lianne van Kester RA onder tel.nr. 0165 – 50 33 02 en uw C.V. sturen naar:

Accountantskantoor Van Kester B.V.
Halderbergselaan 7a
4741 AA Hoeven

U kunt natuurlijk ook online solliciteren.