Dienstverlening

Betrouwbaar ontzorgen

Samenwerking met gerenommeerde partners

Bij onze werkzaamheden maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaande softwarepakketten. Wij onderhouden daarvoor contacten met verscheidene softwareleveranciers en automatiseringsdeskundigen. Enkele van deze relaties zijn:

Accountancy

De accountancy-rol van ons kantoor gaat verder dan het controleren, samenstellen en beoordelen van uw jaarrekeningen. Wij bieden u veel toegevoegde waarde bij het opzetten van een administratieve organisatie, de inrichting en het gebruik van automatiseringssystemen en natuurlijk zorgen wij met goede tips dat u niet teveel belasting betaalt. Wij nemen u graag dit werk uit handen, zodat u als ondernemer kunt doen waar u goed in bent, namelijk ondernemen.

Strategie & Organisatie-ontwikkeling

Goede en betrouwbare cijfers stellen u in staat om de juiste beslissingen te nemen op korte en lange termijn.Voor het maken van de scenario’s en businessplannen werkt Accountantskantoor van Kester nauw samen, bijvoorbeeld met ICMT.

Vermogensplanning

Wij weten dat u vaak geen tijd heeft om structureel uw persoonlijke financiën in kaart te brengen en te beheren. Accountantskantoor van Kester luistert naar uw individuele wensen en vertaalt dit naar een concrete strategie voor de toekomst. Onze adviseurs hebben kennis van onder andere belastingen, huwelijksvermogensrecht, financieringen en beleggingen. Voor complexe vraagstukken op het gebied van erfrecht en pensioenen worden specialisten uit ons netwerk ingeschakeld.